Welkom bij Jilong Zwembaden en meer...

Filterpompen en filters

Jilong, Bestway en Intex cartridge filters, filterpatroon, of cartouche en filterpompen.

Ons overzicht van betaalbare Jilong, Bestway en Intex kwaliteits filters die veelal ook te gebruiken zijn voor andere merken zwembadpompen en zorgen voor super schoon zwembadwater. In ons assortiment Jilong en Bestway filterpompen voor kleine en grote zwembaden met een aansluiting voor de pomp. Er zijn nog enkele filters op voorraad. Heeft u een Jilong of ander merk filterpomp, maar zijn de filters versleten? Bestel dan hier uw nieuwe filters.

zwembad filters, filterpatronen, cartridges en cartouche veel gestelde vragen hier beantwoord.

Zijn de Bestway, intex en Jilong filterpompen geschikt voor andere merken zwembaden?  Ja. De pompen kunnen worden aangesloten op alle merken zwembaden welke een aansluiting hebben van Ø 32 mm.
Is het veilig om het zwembad te gebruiken als de filterpomp aan staat? Nee. Voor uw eigen veiligheid adviseren we om de pomp niet aan te laten staan als u gebruik maakt van het zwembad.
Hoe vaak dien ik mijn filterpatroon te vervangen? Dat is afhankelijk van hoe vaak het filter wordt gebruikt en de conditie van het water. Over het algemeen dient de cartridge iedere dag te worden gereinigd en om de twee weken te worden vervangen. De cartridge kan deels gereinigd worden door hem af te spoelen met een tuinslang. Zodra het zwembadfilter hierna vies lijkt, dient deze gelijk vervangen te worden.
Moet ik mijn zwembadpomp aansluiten op een geaard stopcontact? Ja. Vraag hiervoor eventueel advies of hulp aan een erkend elektricien.
Hoe lang duurt het voordat het zwembadwater volledig is gefilterd? Dit is afhankelijk van de grootte van het zwembad en de sterkte van de pomp duurt dit tussen de een tot acht uur.

45 artikel(en)

per pagina

45 artikel(en)

per pagina