Welkom bij Jilong Zwembaden en meer...

Jilong zwembaden

Jilong goedkope zwembaden en meer...

Zoekt u een zwembad voor in de tuin? Wij zijn dealer van Bestway zwembaden,  Intex zwembaden en jilong zwembaden, en bieden een ruim assortiment  Opzetbare, inbouw-, opblaasbaar-, frame-, en kinder- zwembaden  aan. Ook voor het goedkoop kopen van waterbehandeling, filters, accessoires, opblaasbare producten, meubelen, luchtbedden, zandfilters, opblaasbare spa's en vervangende onderdelen voor uw Bestway zwembad of Intex zwembad is dit de juiste plek. Vergeet ook niet onze weggeefhoek te bezoeken voor de goedkoopste buitenzwembad aanbiedingen.
Jilong zwembaden winkel verkoopt vrijwel alle zwembaden met ruime keuze uit: opblaasbare, opzet, ingegraven, stalenwand zwembaden en opblaasbare spa's direct uit voorraad. Zoekt u zwembad producten die niet op onze website te vinden zijn informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. We leveren meer dan de hier getoonde buitenzwembaden en onderdelen informeer, indien u iets zoekt en hier niet aantreft maar wel in de Intex, Bestway of Jilong inflatable brochure te vinden zijn. Daarnaast leveren we goedkoop veel kwaliteits- zwembadproducten die u helpen om uw zwemplezier maximaal te houden met o.a.: zwembad chemie, zwembadtrappen, zwembad onderdelen, filters voor zwembad pompen en opblaasbaar speelgoed. Voornamelijk van Jilong, Bestway,  Intex en Interline, Gre, Summer fun en Pool Power. Ook geven we antwoord op de meest gestelde vragen die te vinden zijn onder aan deze pagina bij veel gestelde vragen.

Jilong Zwembaden de voordeligste kwaliteitsfabrikant.

Jilong is fabrikant en expert op het gebied van plastic buitenzwembaden voor in de tuin en inflatable vrijetijdsartikelen met ruime ervaring in onderzoek en ontwikkeling, hoogwaardige productie technieken met wereldwijde verkoop. Gebruiksvriendelijkheid goedkoop en innovatie zijn de basis van deze Jilong zwembaden en vrije tijd artikelen. De bedrijfsfilosofie die er in 20 jaar van ontwikkelingen aan heeft bijgedragen dat Jilong buitenzwembaden een succesvolle fabrikant en leverancier is geworden van voordelige zwembaden met een volledig verticale industriële keten, inclusief meerder Pvc-folie productielijnen, zeefdruk, hoogfrequent lassen, naaien, verpakken. Ieder jaar komen de Jilong producten terecht bij klanten in meer dan 50 landen. Jilong streeft er naar om een van de belangrijkste leveranciers van plastic opblaasbare vrije tijd en voordelige zwembad artikelen ter wereld te zijn.

Goedkoop zwembad kopen van Jilong.

Jilong is er trots op een professioneel onderzoek en ontwikkelingsteam te hebben dat nauw de eisen van de markt monitort en de veiligheidseisen bewaakt. Zo geniet u in de zomer van goede goedkope zwembaden voor groot en klein en heb je de leukste opblaasartikelen in huis voor elke waterrat. Daarnaast werkt Jilong samen met buitenlandse ontwerpers om nieuwe producten en verpakkingen te ontwikkelen. De verschillende technische parameters van ieder nieuw zwembad en artikelen worden getest en gecontroleerd door een professioneel laboratorium. In de kinderzwembaden van Jilong zijn geen pvc weekmakers verwerkt. Jaarlijks levert Jilong meer dan 100 nieuwe plastic opblaasbare vrijetijdsartikelen met een superieur ontwerp, hoge kwaliteit en vriendelijk voor het milieu. Verkopen aan klanten over de gehele wereld, Jilong heeft ook het ISO 9001 certificaat.

Zwembaden winkel ook voor: Luchtbedden, SUP's, Vaartuigen, Fun inflatables en Intex en Lay-z Spa's. We verkopen vooral Jilong, Intex en Bestway producten.

De afgelopen 22 jaar verkocht Jilong wereldwijd meer dan 1 miljoen opblaasbare vaartuigen, 10 miljoen zwembaden, 100 miljoen luchtbedden en meer dan 1 miljard Jilong fun producten.

Willekeurige zwembadartikelen