Welkom bij Jilong Zwembaden en meer...

Actie prijs

Zwem Oefenset

Zwem oefenset voor kinderen.


Om kinderen van 3 tot 6 jaar stap voor stap veilig te leren zwemmen.

Complete set met:
Zwemvest van 0,21 mm vinyl.
Zwemband.
Zwemarmbandjes van 0,19 mm vinyl.
Oefenset conform EN13138.
Dit product is vrij van ftalaten, het bevat geen weekmakers.

Artikelnummer: 70.350.65.019

Beschibaarheid: In voorraad

Normale prijs: € 10,95

Onze prijs € 8,95

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld,
de volgende dag in huis.
Tenzij anders vermeld bij de extra productinformatie.

Verzendkosten:
Nederland en België € 5,95
Gratis bij bestelling vanaf € 100,-

info@jilong-zwembaden.nl

 

 

 

Productbeschrijving

Plattegronden en Gevels

Zwembad oefenset bevat zwemband, zwemvest en zwemarmbandjes.

Veiligheidsadvies en waarschuwing:Beschermt niet tegen verdrinking. Blaas altijd alle luchtkamers volledig op. Alleen gebruiken onder constant toezicht. Alleen op de bovenarm dragen. Alle componenten moeten worden gedragen. De gebruiker mag niet bijten of kauwen op deze producten omdat stukken kunnen worden afgebeten of kunnen losscheuren of loskomen van het materiaal waardoor gevaar op verstikking ontstaat. - Gebruik geen zwemproducten van Jilong als reddingsmiddel. In geen geval mag u uw kind in of rond het water achterlaten tenzij een goede zwemmer aanwezig is en toekijkt. Dit zal de actieve gebruiker helpen om de nodige zwembewegingen te leren en is specifiek ontworpen voor gebruik door kinderen van 3 tot 6 jaar met een lichaamsgewicht van respectievelijk 18 tot 30 kg .
Instructies voor het opblazen en leegmaken:
Stap 1. Vóór het opblazen, moeten alle sluithaken geopend zijn. Om de zwemarmband op te blazen, verwijdert u de ventielen volledig uit de ventielopeningen en trekt u vervolgens de stop uit de ventielbuis. Blaas de zwemarmband op door met de mond lucht in te blazen.
Stap 2 Sluit het ventiel door de stop er stevig in te plaatsen.
Stap 3 Druk de ventielen in elke kamer totdat ze in de kamer verzonken zijn.
Stap 4 Leeg laten lopen: Om de luchtkamers leeg te laten lopen, trekt u het ventiel er volledig uit en verwijdert u de stop uit de ventielbuis. Knijp in de voet van het ventiel om de lucht te laten ontsnappen.
Opgelet: Wegens temperatuursveranderingen kunnen de kleppen stijf worden. Om ze zachter te maken, houdt u het gesloten ventiel een paar minuten in warm water. Gebruiksinstructies: Blaas de armband eerst op volgens de instructies in stappen 1 tot 3 voor het opblazen en plaats de handen binnenin de armband, laat de armband schuiven naar de bovenarmen of naar een meer comfortabele positie. Als het te strak aanvoelt, laat u wat lucht af zoals in de bovenstaande stap voor het laten leeglopen. Verwijder de armbanden na gebruik door ze omlaag van de arm te schuiven en leeg te laten zoals beschreven in stap 4 hierboven. Duw natte armbanden voorzichtig omhoog langs de armen van uw kind in een draaibeweging. Controleer of de armbanden goed aansluiten rond de armen alleen. Bij oudere kinderen is het gemakkelijker lege armbanden dan opgeblazen armbanden te plaatsen. Opgelet: Wegens temperatuursveranderingen kunnen de kleppen stijf worden. Om ze zachter te maken, houdt u het gesloten ventiel een paar minuten in warm water. Opslag en onderhoud: Spoel alle items na gebruik met vers water en bewaar ze uit de buurt van chemische producten. U moet de armband in openlucht laten drogen voor dat u ze opvouwt en opbergt op een droge en vorstvrije plek. Let erop dat er geen scherpe randen worden gevormd in de plastic folie wanneer u het item opvouwt. Poederen met talk is niet nodig. Het opgevouwen product mag niet worden uitgevouwen bij een temperatuur onder 5 °C , anders kan de plastic film beschadigd worden. Bewaar deze gegevens voor latere naslag.

Extra informatie

Extra informatie

Programma Jilong
EAN code 6926799213879
Afmeting (BxLxH) Nee
Verpakkingsmaat (cm) 25x20x5
Voltage Nee
Garantie Nee
Levertijd 1 werkdag
Gratis Levering Nee

Beoordelen

Schrijf uw eigen review

U plaatst een review over: Zwem Oefenset

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Levering
Kwaliteits producten

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.